Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Eilert holder liv i Valladolid

Med en 32-28 sejr over Helvetia Anaitasuna er det tidligere tophold Cuatro Rayas Valladolid endelig at finde over nedrykningsstregen i den spanske Liga Asobal.

 

Danske Patrick Eilert, som tidligere har fortalt om hans spanske eventyr her på siden, bidrog væsentligt til sejren med hele 12 mål og Cuatro Rayas Valladolid er nu endelig at finde over nedrykningsstregen.

 

Om sejren udtaler Patrick: “

Vi spiller en god kamp, står stærkt i forsvaret og spiller klogt i angrebet. Vi laver meget få tekniske fejl i forhold til hvad vi før har gjort og personligt spiller jeg en af mine bedste kampe for Valladolid”.

 

Holdet er kommet godt fra start i 2013, hvor det indtil videre er blevet til sejre over henholdsvis GlobalCaja C. Encantada, Quabit BM. Guadalajara og nu Helvetia Anaitasuna.

 

Patrick spillede næsten hele kampen og fik efter to brændte forsøg i kampens begyndelse indstillet sigtekornet rigtigt. Hele 12 mål på 16 forsøg, fordelt med 6 scoringer i hver halvleg, samt en masse frispilninger gjorde ham til kampens helt store oplevelse.

 

“Det var en kamp hvor alle gjorde det nemt for hinanden ved at holde sig til konceptet og spille uden nerver. Vi kæmper godt for hinanden og har følelsen af et stærkt sammenhold, hvilket vi har savnet i de forrige kampe”.

 

Du kan få trænet dit spanske ved at læse mere om Patricks præstation her og derudover kan du finde hans placering på den spanske topscorerliste her.

ihandball.dk