Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Få et indblik i Bjerringbro-Silkeborgs opstart

Flere af de danske spillere har efterhånden fået en personlig hjemmeside, hvor de har mulighed for at holde jer opdateret på deres dagligdag – både på og udenfor banen. En af disse spillere er Mads Øris Nielsen, som spiller i Bjerringbro-Silkeborg.

Mads er den ældste af tre brødre, hvor de alle tre indtil for nyligt har spillet håndbold i den bedste danske række. Mads og hans yngste lillebror Nikolaj har spillet i Bjerringbro-Silkeborg, mens hans mellemste bror Mikkel har spillet i Århus Håndbold. Op til denne sæson har Mikkel valgt at indstille karrieren, hvorfor det nu kun er Bjerringbro-Silkeborg der får fornøjelsen af Øris-familien.

Vælger du at kigge forbi Mads’ hjemmeside, så vil du kunne se at han skriver dejligt befriende omkring sine oplevelser med håndbolden, hvilket dog også har givet ham lidt udfordringer, da hans indlæg ikke altid bliver læst på samme måde som de var ment.

Netop nu kan du læse hans evaluering på sidste sæson, hvor vi især bider mærke i at Mads rent statistisk var én af de spillere der præsterede bedst over hele sæsonen, hvilket jo alt andet lige bør berettige til spilletid. Derudover kan du også læse om hans og holdets forberedelse til den kommende sæson, hvor Bjerringbro-Silkeborg må betegnes som værende blandt favoritterne til det danske mesterskab.

Besøg Mads Øris Nielsens hjemmeside ved at klikke her.

Find ham på Twitter her.

ihandball.dk