Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Kristina Bille deler ud af sine oplevelser

Endnu en af de håndboldspillere, som har valgt at dele ud af sine oplevelser, er landsholdet højrefløj, Kristina Bille.

Da hun valgte at tage turen til Slovenien, for at spille håndbold i RK Krim, så blev det samtidig starten på hendes blog: kristinabille.dk. Her opdaterer hun venner, familie og andre interesserede omkring hendes hverdag og hendes oplevelser – af både privat og håndboldmæssig karakter.

Siden starten af 2012, hvor Kristina tog turen til Slovenien og oprettede bloggen, så er hun sidenhen skiftet til de suveræne norske mestre fra Larvik HK, hvor hun i dag slår sine folder. Nogen af jer kan måske huske at hun spillede Champions League mod hendes tidligere holdkammerater fra Viborg HK? Udover at være aktiv på tasterne, så er Kristina Bille også næstformand i den danske Håndbold Spiller Forening, hvor hun er med til at varetage de danske håndboldspilleres interesser.

Vi kan på det varmeste anbefale jer at slå et smut forbi hendes side, ligesom I også kan finde hende på twitter og instagram.

ihandball.dk