Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Interesseret i svensk håndbold?

Hvis du er interesseret i svensk håndbold, så er kantspel.se måske interessant for dig. Bloggen koncentrerer sig primært om svensk håndbold, blev startet den 7. april 2013 og har i dag 8 personer tilknyttet som bloggere.

De skriver om flere forskellige ting der vedrører svensk håndbold, herunder stemningen til kampe, forklaringer på håndboldregler og diskutable kendelser/situationer fra kampene. En af de gode ting som vi er faldet over er deres oversigt over træningskampe, som er let tilgængelig øverst på siden. Der kan du finde en enkel og overskuelig oversigt over de respektive holds træningskampe, samt efterfølgende opdateringer på resultater og målscorer.

Kender du flere andre gode hjemmesider, som fortjener at blive delt med andre håndboldinteresserede så hører vi gerne fra dig.

ihandball.dk