Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Christian Wrang tilknyttet ihandball.dk

Som den opmærksomme læser måske har bemærket, så  har Christian Wrang her på ihandball.dk kommenteret på Randers HH’s opstart, hvor han selv spiller. Henover sæsonen vil han kommentere på hans egen og sine holdkammeraters oplevelse med deres første sæson i 1. division.

Holdet fra Randers har taget turen fra 3. division og har de sidste to sæsoner rykket op i overbevisende stil. Nu står de pludselig over for spillere som matcher deres fysik og måske endda overgår deres kundskaber i håndboldfaglig forstand – én ting er dog sikkert, drengene fra Randers HH vil fighte 100% gennem hele sæsonen og du som læser har mulighed for at komme helt tæt på.

Vi vil løbende forsøge at tilknytte  yderligere spillere eller trænere til hjemmesiden, for at give jer mulighed for at komme endnu tættere på både den danske liga og 1. division.

ihandball.dk