Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Herrerne fra 1. division skal i gang

I morgen tager 1. div. herrerne hul på 13/14-sæsonens første runde. Det sker med henholdsvis Vejle – Team Vesthimmerland og Lemvig – Randers HH.

I Vejle bliver det spændende at se om de kan forvalte den sidste tids gode resultater i træningskampene, til den hjemmesejr som de på papiret skal have. Team Vesthimmerland kommer med et par svingende resultater, og har måttet spille et meget nyt hold sammen. Vi tror ikke på at Team Vesthimmerland helt har fundet hinanden endnu, og derfor bliver det Vejle der løber med sejren.

I Lemvig kommer oprykkerne fra Randers på besøg. Lemvig har i Rasmus Porup et utroligt stærkt våben fra distancen. Et våben som mange hold i årets 1. division vil blive ramt af. Endvidere er de på hjemmebane, og burde være i stand til at holde Randers fra at tage point. Alligevel tror vi qua Randers’ positive præstationer i træningskampene, at der måske ligger en overraskelse og lurer. Samtidig har Lemvig trods tidligere år i 1. division, ikke nær så mange rutinerede spillere som før. Alt i alt en spændende kamp. En kamp der i øvrigt vises på Kanal Sport.

Lørdag tager Team Sydhavsøerne imod SUS Nyborg. Sydhavsøerne har forstærket sig med flere spillere bl.a. fra AJAX. SUS er oprykkere og har en lang bustur forud for mødet med favoritterne fra Maribo. Og selvom SUS har lavet nogle gode resultater både i sidste års pokalturnering samt i træningskampene op til denne sæson, så er SUS et hold som Sydhavsøerne skal slå, hvis de vil gøre sig forhåbninger om en topplacering. Vi tror på en hjemmeholdssejr i Maribo!

Samme dag kommer Svendborg på besøg hos AJAX. Her får gæsterne en svær tur til København, hvor et stærkt AJAX hold ligesom Sydhavsøerne må tage sig af favoritværdigheden. Det bliver spændende at se, hvor Svendborg står ift. et AJAX hold, som trods udskiftninger op til denne sæson, stadig må forventes at være blandt topholdene. Måske viser oprykkerne tænder, og lægger ud med en sejr? En svær kamp at spå om, men vi tror på at AJAX hiver sidste stik.

Søndag venter der yderligere tre kampe, idet Tønder først tager imod HØJ, Stoholm skal en tur til Odder og endelig skal Otterup op imod skræmmende HC Midtjylland. HØJ har en lang tur, og Tønder har traditionelt en meget stærk hjemmebane. Tønder skal hive en sejr hjem, omvendt kan HØJ spille helt frit. Vi tror på at Tønder hiver en hjemmesejr i land.

Et meget svækket Stoholm mandskab en svær tur til Odder, som vi ikke ser dem få point hos. Odder har haft en tendens til at lægge rigtig godt ud, og mon ikke det også er tilfældet i år. Vi tror på en sikker hjemmesejr til de blå fra Odder.

Endelig skal Otterup en tur til HC Midtjylland. Kollektivet Otterup klarede sidste sæson på fornem vis, men mod HC Midtjylland tror vi næppe de har en chance. Hjemmeholdet har oprustet kraftigt til denne sæson og med en pokalsejr over sidste års DM-vindere fra Aalborg Håndbold, så er der vel ingen i håndbolddanmark som ikke har midtjyderne som oprykningsfavoritter.

Årets første division har budt på mange udskiftninger i de respektive trupper. Oprykkerne kommer også med frisk blod på tanden, og en sæson uden mange nederlag. Første runde er altid spændende og åben, og mon ikke vi også har ramt nogle af kampene forkert. Det bliver spændende at se.

God kamp!

Lemvig

ihandball.dk