Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Sådan ender Herre Håndbold Ligaen

Del 2/2

Efter at have kommet med vores bud på de seks øverste hold, så følger hermed vores bud på den resterende del af Herre Håndbold Ligaen. Der er ingen tvivl om at der vil blive et tæt midterfelt, som alle vil forsøge at erobre pladserne i slutspillet. Hvis du er enig eller uenig i vores betragtninger, så argumenter gerne for dit synspunkt herunder.

PLACERINGERNE FRA 7-14:

7.      GOG Håndbold

Endelig er de gule fra Sydfyn tilbage i den bedste danske række. De har imponeret i de første kampe og står nu overfor den første rigtige manddomsprøve, når de fredag skal møde Århus Håndbold. Et talentfuldt hold, med de klassiske GOG-dyder, som forsvar, kontra og løbevillighed, tror vi vil være nok til at få holdet med i dette års slutspil.

8.      SønderjyskE Håndbold

Sønderjyderne har skiftet grundigt ud på holdet op til denne sæson, væk er flere af de toneangivende spillere fra sidste sæson, heriblandt Martin Hansen og Rune Ohm. Ind er kommet flere spændende typer, især Simon Kristiansen har vi en fidus til, forudsat at venstrehånden kan holde sig skadesfri. De lyseblå er kommet godt fra land og træner Morten Henriksen virker til at have spillet holdet sammen på rekordtid, hvorfor at vi tipper dem som nr. 8.

9.      Skanderborg Håndbold

Der er kommet mange nye spillere ind på holdet fra 8660, hvorfor at der naturligt vil være lidt tilvænningstid før at truppen præsterer optimalt. Der er kommet mange spændende spillere til, især Tim Sørensen har imponeret i de første par kampe. På målmandspladsen virker holdet dog svækket ift. sidste sæson, hvorfor at vi tror at det bliver lige ved og næsten for Skanderborg Håndbold.

10.      Mors-Thy Håndbold

Sidste sæsons store overraskelse har mistet Marcus Mørk og Morten Balling, og derudover er Jan Paulsen ikke længere træner.  Holdet skal finde sig selv under den nye træner Anders Thomsen, samtidig med at meget afhænger af Søren P. i mål. Vi tror at holdet vil svinge en del, men specielt på hjemmebane vil de være svære at have med at gøre.

11.      Ribe-Esbjerg HH

Sidste sæsons store oplevelse på Ribe-Esbjergs hold var venstrefløjen Jeppe Riber. Den sympatiske venstrefløj scorede et hav af mål og var om nogen manden der var med til at sikre holdet endnu en sæson i den bedste række. Til alles store overraskelse valgte han op til denne sæson at tage et modigt skridt og indstille karrieren for at hellige sig arbejdet og familien. Med tilgangen af Søren Nørgaard, så virker det til at Ribe-Esbjerg HH har formået at lukke det hul. Meget af holdet kommer dog til at afhænge af nyindkøbte Mathias Helt Jepsen. I og med at holdet ikke helt har den samme stamme, så mener vi at holdet vil få det svært.

 12.      TMS Ringsted

Herrerne fra Ringsted er kommet knap så godt fra start. En ting er resultaterne på banen, noget andet er udmeldingen på Kim Johannesen, som muligvis ikke kommer i spil i denne sæson grundet problemer med knæet. Dette er en væsentlig svækkelse af TMS Ringsted mandskabet, som dermed vil mangle rutine i de afgørende situationer. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om at de har et spændende mandskab, som såfremt at indstillingen er til det, vil kunne rykke et par pladser op i tabellen og måske endda få skabt den svære udebane, som holdet tidligere var kendt for.

13.      Skive FH

Bundsolide Skive FH var svære at spille imod i sidste sæson. Det var de færreste hold som kunne slippe fra at vinde over dem med mange mål, hvorfor at de i størstedelen af kampene endte ud i tætte opgør, dog oftest med marginalerne imod sig. Det virker umiddelbart til at blive en sæson i den tunge ende af første division igen i år, med mindre at holdet har lært af sidste sæson og i år vil ende ud med de berømte marginaler på deres side. 

14.      Nordsjælland Håndbold

Udgangspunktet var 1. division, hvorfor at der i lang tid også blev købt ind derefter. Men i 11. time trak Viborg deres mandskab og gav dermed plads til at Nordsjælland Håndbold kunne forblive i den bedste række. Men i og med at der er blevet skiftet voldsomt ud på holdet i Nordsjælland, så ser det ud til at blive en lang og hård sæson for Ian Marko Fogs mandskab.

Foto: Skjern Håndbold

Foto: Skjern Håndbold

ihandball.dk