Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Status på herrernes 1.division

Så er første runde i herrernes 1. division færdigspillet, og der har fra starten vist sig nogle overraskelser!

Randers vandt i Lemvig – en sejr vi havde set komme. Lemvigs flotte resultat fra sidste sæson, får de svært ved at gentage i denne. De har et meget ungt og talentfuldt hold, som dog stadig mangler at blive spillet sammen. Samtidig må man sige, at Randers mandskabet spillede en flot kamp i defensiven, hvilket pausestillingen på 15-8 til randrusianerne vidner om. Herfra kunne de hive sejren sikkert hjem.

 

Vejle skuffede ved kun at spille uafgjort hjemme imod Team Vesthimmerland, ligesom Odder på hjemmebane ligeledes spillede uafgjort med Stoholm. Det er to hold, vi forventer ender højt i tabellen, hvorfor de også skal vinde kampe på hjemmebane, imod hold som må forventes at kæmpe for at undgå nedrykningskampe. Det bliver spændende at se om de kan rejse sig i næste runde, hvor Odder skal til Randers og Vejle tager til Stoholm.

 

Team Sydhavsøerne vidste klasse og rutine ved at sende oprykkerne fra SUS Nyborg tilbage med et 18 måls nederlag! Vi havde spået en sikker sejr, men at den skulle være på 18 mål, tror vi, meget få havde set komme. Ikke desto mindre meget flot at Sydhavsøerne, som virker utroligt stærke. AJAX demonstrerede nogenlunde samme overlegenhed, ved at sende Svendborg hjem med et 12 måls nederlag.

 

TM Tønder tog som forventet en sejr hjemme imod HØJ – et resultat som de fleste vel havde regnet med.

HC Midtjylland var heldige(!) med at hive en ét måls sejr hjem, på hjemmebane imod upåagtede Otterup. Med den rutinerede trup som HCM kan skrive på holdkortet, havde vi regnet med en sikker sejr. Otterup ville det dog anderledes, og var på et tidspunkt foran med 7 mål. Stor cadeau til Midtjyderne for at hive en sejr hjem trods dårligt spil – det kendetegner et tophold. Alligevel er vi spændte på, om det var en enkelt dårlig kamp, eller om HC Midtjylland smider point til eksempelvis Vesthimmerland, som de har i næste runde.

Otterup mod Odder

ihandball.dk