Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Journaliststuderende?

Vi ønsker hele tiden at forbedre ihandball og har skam også mange idéer til hvordan. Men i en travl hverdag, så mangler vi initiativrige, fantasifulde og sportsinteresserede kollegaer, til at hjælpe os med at føre det hele ud i livet.

Du må rigtig gerne være journaliststuderende, gerne med håndboldindsigt, have mod på at sige din mening og være dygtig til at arbejde under frie rammer.

Jobbet vil være ulønnet, men til gengæld kan vi tilbyde dig en stor indsigt i håndboldens verden, adgang til et større netværk og favorable priser på varerne i vores webshop eller hos vores samarbejdspartnere.

Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Så skriv til Lean, hvis kontaktoplysninger du finder ved at klikke her.

ihandball.dk