Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Hånd På i Genlüd

Som et nyt initiativ her på ihandball.dk, kan vi præsentere håndboldprogrammet Hånd På. Et radioprogram, der hver mandag bider herrehåndbolden i knæhaserne.

Hvad er Hånd På:

Hånd På er Danmarks eneste deciderede håndboldprogram i radioen. De befamler håndboldsporten, diskuterer resultater fra ind- og udland og ser, hvad der rører sig ude i de danske haller. Det gør de med højt humør og spændende gæster.

Hvem er Hånd På:

Programmet ledes af de to faste værter Jeppe Hostrup og Emil Halkier, der begge studerer på Journalisthøjskolen i Aarhus.

Jeppe Hostrup har fået sin håndboldopvækst i byen Hjallerup, bedre kendt som byen med vrinsk i. Den rolige nordjyde er til dagligt fast skribent hos Hbold, hvor han dækker herrehåndbold. Selvom han har indstillet karrieren, lever håndboldinteressen i bedste velgående. Han konsumerer dagligt håndboldnyheder i enorme mængder.

Emil Halkier slog i barndommen sine folder i klubben TRIF på en gylden årgang.

Med knap to afslutninger hver sæson, gav han meget plads til sine holdkammerater. Det er i hans optik hovedårsagen til, at flere af dem nu spiller i ligaen. I dag fedter han selv fingrene ind i harpiks hos HEI’s 2. Divisions herrer. Ved siden af studiet er han skribent hos Århus Håndbold.

Hvor finder du dem:

Programmet sendes på Journalisthøjskolens radiokanal Genlüd hver mandag mellem kl. 20-21. Du kan høre programmet ved at klikke her.

Skulle du være så uheldig at misse programmet, vil vi hver tirsdag lægge et podcast af mandagens udsendelse ud her på ihandball.dk.

Smut forbi deres Facebookside ”Hånd På i Genlüd” og giv dem et like.

ihandball.dk