I samarbejde med ihandball.dk, så præsenterer de to værter, Emil Halkier og Jeppe Hostrup, hver mandag kl. 20.00-21.00 håndboldprogrammet Hånd På.

Igennem sæsonen vil de invitere danske herrespillere ind til en snak om sæsonen ind til nu, spillernes og holdenes præstationer, samt se om de kan få et par gode historier ud af gæsterne.

Husk endelig at lytte med hver mandag, ligesom I også er meget velkommen til at komme med forslag til programmet, hvilket I kan gøre i kommentarfeltet nederst på siden.


Andreas Væver og Jonas Langerhuus gæster Hånd På.

Væver og Langerhuus i Hånd På i GenlúdMandag d. 15. september havde Hånd På besøg af de to unge spillere og venner Andreas Væver og Jonas Langerhuus fra Skanderborg Håndbold. Der blev både talt om rundens kampe, deres syn på hinandens spidskompetencer på banen og en lille quiz om de to spilleres statistikker fra sidste sæson.

Hør eller genhør programmet her:

Hånd på 15. september by Genlüd on Mixcloud


Århus Håndbolds Mikkel Saad kigger forbi.

10624760_720804554663740_2961560020026258093_nMandag d. 22. september havde Hånd På besøg af Århus Håndbolds venstrefløj Mikkel Saad, der fortalte om sin tid i AG København, gav sit besyv på modetendenserne i ligaen og fortalte om Århus’ gode start på sæsonen.

Hør eller genhør programmet her:

Hånd På 22. september by Genlüd on Mixcloud


Wiesmach og Balling i Hånd På

10678737_725621777515351_5887150143603754546_nI mandags(d. 29/9-2014, red.) havde Hånd På besøg af Patrick Wiesmach og Peter Balling. Der blev talt matchfixing, landsholdsafbud og fremtidsdrømme.

Hør eller genhør programmet her:

Hånd På 29. september by Genlüd on Mixcloud


Nikolaj Øris – en verdensmand i Hånd På

Nikolaj Øris

Når vi får besøg af gæster i programmet, er det langt mere end blot den lille time i studiet. Vi tog f.eks. et smut med Nikolaj Øris til Fleggaard for at hente BonBon bolcher – noget han holder så evigt meget af!

Ps. missede du det fremragende program, kan du høre det her:

Hånd På d. 6. oktober by Genlüd on Mixcloud


Kristian Klitgaard – Odders målmaskine

Kristian KlitgaardHånd På havde besøg af Kristian Klitgaard fra oprykkerklubben Odder Håndbold den 20. oktober. Hør om, hvordan det er at være en atypisk fløj, hvor stor forskellen er på 1. division og Liga og meget mere.

Hør eller genhør programmet her:

Hånd På d. 20. oktober by Genlüd on Mixcloud


Matias Helt Jepsen – en del af Danmarks bedste ungdomshold?

Matias Helt JepsenMatias Helt Jepsen besøgte Hånd På d. 27. oktober. Vi snakkede blandt andet om Ribe-Esbjergs godkendte start på sæsonen, vi fik udfyldt Matias’ spillerprofil, og vi fik talt fremtid med Matias.

Hør eller genhør programmet her:

Hånd På d. 27. oktober by Genlüd on Mixcloud


Martin Larsen og Marcus Mørk – om genoptræning og deres nye træner

Martin Larsen og Marcus MørkD. 3. november havde Hånd På besøg af Martin Larsen og Marcus Mørk fra Aalborg Håndbold. Vi snakkede ganske kort deres skadesforløb, Aalborg i CHL og deres nye træner Jesper Jensen.

Hør eller genhør programmet her:

Hånd På 3. november by Genlüd on Mixcloud


Næste gæst?

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

The "MailChimp Token" field in the Settings → MailChimp is required!