Af Heidi Møller Eskildsen

Meget er sket på det Bjerringbro-Silkeborg-hold, som Mathias Madsen er vendt tilbage til. Spillere er kommet og gået, og så er der en ny mand bag roret i Peter Bredsdorff-Larsen. Mathias Madsen lægger ikke skjul på, at sidste sæson var hård for klubben, men optimismen er tilbage hos den 32-årige forsvarsspiller.

”Vi har haft grimme skader og har det stadig, men når man kigger på kampene, så har vi spillet én dårlig mod Ribe-Esbjerg, men ellers præsteret fint i de andre kampe og endda med forskellige opstillinger. Der er krummer i det her hold, sammenholdet er kæmpestort, og så har vi fået nogle dygtige spillere,” siger Mathias Madsen.

”Sebastian Skube er ekstraordinær, Michael Knudsen er en fantastisk person og en leder, der hjælper os andre, og Søren Rasmussen står forrygende i målet og er en rigtig arbejdsmand. Det er vigtigt med sådanne typer, som ikke sætter sig selv over holdet, for dem havde vi nok nogle af sidste år.”

Peter Bredsdorff-Larsens ankomst til BSV som cheftræner har også glædet Mathias Madsen.

”Peters måde at lære håndbold på er genial. Vi har fået et mere offensivt 6-0 forsvar nu, som giver bonus i mange kampe, og et bedre angrebsspil, hvor vi spiller meget mere friskt til. Han har bare bidraget med mange ting, og der er ingen tvivl om, at han er en dygtig træner.”

I skrivende stund ligger BSV på en delt anden plads med 17 point sammen med Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold, og det opfylder for længst Mathias Madsens ambitioner for holdet denne sæson.

”Vi skal bare slutte blandt de otte bedste, men jeg mener også, at når alle mand er klar, så har vi et stærkt hold, der kan spille med om de sjove pladser”.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

The "MailChimp Token" field in the Settings → MailChimp is required!