Vi bringer dig tættere på de danske håndboldspillere

Velkommen til ihandball.dk

Formålet med hjemmesiden er at bringe dig tættere på håndboldspillere i og fra Danmark. Vi har siden opstarten, i juli måned 2011, haft forskellige håndboldspillere og trænere til at skrive om deres oplevelser. Vi har bragt interessante artikler og der er mere i vente.

Derfor håber vi at du, som en del af det håndboldinteresserede publikum, har fundet vej herind og at du vil hjælpe os med at dele vores budskab.

Vi har indtil videre haft tilknyttet to dedikerede sportsjournalister i form af Heidi M. Eskildsen og Frederik Sindberg. Begge personer har udover at være den direkte kontakt til spillere og trænere også været med til at forme ihandball.dk med deres indblik i journalistikkens verden og gode in-puts.

Derudover har vi haft tilknyttet Peter Wrang, som selv er at finde i håndboldens verden og samtidig med det har haft en ambition om at søge ind på journalisthøjskolen og forfølge sine ambitioner om at blive journalist.

Er du selv journaliststuderende eller har planer om at blive det og kunne du tænkte dig at få noget praktisk erfaring indenfor håndboldens verden. Så kontakt os og lad os sammen finde ud af om det kan lade sig gøre.

Vi håber I kan lide vores initiativ.

 • Lean Bach-Nielsen

  Indehaver

  Idémanden bag ihandball.dk. Med udgangspunkt i håndboldverdenen, med alt hvad det indebærer, så valgte jeg i 2011 at tage de første skridt til det der i dag er blevet til denne side. Idéerne er der fortsat mange af, tilkendegivelserne postitive, og vi er langt fra færdige med dette projekt. Nysgerrig? Så spørg endelig.
 • Frederik Sindberg

  Freelance Journalist

  Da vi skulle lave en historie omkring Theis Baagøe, som på daværende tidspunkt havde fortalt os alle omkring hans oplevelser til U21-VM i Qatar, så blev det Frederik som påtog sig opgaven. Der er ingen tvivl om at manden er sportsinteresseret, med stor fokus på især fodboldspillet, men det forhindrede ham dog ikke i at have en uformel om end en professionel tilgang til interviewet med Theis. Frederik har i øjeblikket ikke mulighed for at bidrage til ihandball.dk, men vi håber da at vores veje krydses igen på et senere tidspunkt.
 • Heidi Eskildsen

  Freelance Journalist

  Vi havde fornøjelsen af at stifte bekendtskab med Heidi i opstartsperioden. Heidi var overraskende meget sportsinteresseret, på grænsen til det nørdede, og slog straks til da hun fik muligheden for at komme tættere på håndboldens verden. Sidenhen har hun blandt andet været tilknyttet TV3 Sport, hvor hun f.eks. har dækket de danske håndboldmandskaber. Vi er ikke i tvivl om at vi kommer til at se meget mere til hende, forhåbentlig også her på siden.
 • Christian Wrang

  Webshopansvarlig

  Da Christian første gang hørte om idéerne bag ihandball.dk, så var han ikke sen til at tilbyde sin hjælp. Han kunne se muligheder, ikke blot på sigt, men også noget han kunne være behjælpelig med at sætte i gang. Med hans hjælp er det lykkedes at starte en webshop op, således at vi nu kan tilbyde jer andet end "blot" artikler og interviews. I kan møde Christian i Randers, hvor han tidligere har været en del af 1. divisionsmandskabet i Randers HH. I dag spiller han 2. division i HEI Håndbold og sigter efter en snarlig tilbagevenden til 1. division.